Journal

Summer Cinema at Home

Summer Cinema at Home

Cinobo
Cinobo
Δημοσιεύτηκε
13 Ιουλ 2021
Κατηγορία

Αυτή την εποχή, παρέα με λίγα ρούχα και παγωμένα κοκτέιλ, αναζητάμε μέσα στην οθόνη μας μια τεχνητή δροσιά, μέρη που θα μας θυμίσουν τις διακοπές μας, έρωτες που θα θέλαμε να είχαμε, μια νοητή απόδραση παράλληλη με τη δική μας. Στη νέα συλλογή μας θα βρεις όλα αυτά και ακόμα περισσότερα.

Βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού. Ο υδράργυρος έχει χτυπήσει κόκκινο. Όλοι ψάχνουμε μικρές οάσεις δροσιάς, μικρές αποδράσεις από τον καύσωνα. Για όσους ζουν το καυτό καλοκαίρι στην πόλη, αλλά και για όσους πρόλαβαν να φύγουν και ψάχνουν τρόπους να γεμίσουν μέρες και νύχτες καλοκαιρινής ραστώνης, το Cinobo προτείνει τη νέα του συλλογή: Summer Cinema at Home, η οποία θα κυκλοφορήσει σε δύο μέρη, Volume 1 & Volume 2, τον Ιούλιο και τον Αύγουστο.

Ταινίες που σε μεταφέρουν σε μέρη εξωτικά, ταινίες με ειδυλλιακά καλοκαίρια σαν αυτά που αναπολούμε από την ξεγνοιασιά της παιδικής μας ηλικίας, καλοκαιρινοί έρωτες που μπορούμε να βιώσουμε χωρίς να χρειαστεί να τους μετανιώσουμε, σκανταλιές, πάθη, ταξίδια, ανεμελιά, συγκίνηση. Ταινίες που αποτυπώνουν το ιδανικό του καλοκαιριού μας ταξιδεύουν όπου κι αν βρισκόμαστε, μόνοι ή με παρέα, για βραδιές θερινού σινεμά στο σπίτι.

Ποιος είπε άλλωστε ότι οι ταινίες είναι χειμωνιάτικη υπόθεση; Το κλισέ με τον καναπέ, την κουβέρτα και το ζεστό ρόφημα που μετατρέπει την θέαση της ταινίας στο σπίτι σε μια ζεστή χειμωνιάτικη αγκαλιά, αντιστρέφεται το καλοκαίρι. Αυτή την εποχή, παρέα με λίγα ρούχα και παγωμένα κοκτέιλ, αναζητάμε μέσα στην οθόνη μας μια τεχνητή δροσιά, μέρη που θα μας θυμίσουν τις διακοπές μας, έρωτες που θα θέλαμε να είχαμε, μια νοητή απόδραση παράλληλη με τη δική μας. Γι’ αυτό το Cinobo είναι εδώ και σερβίρει θερινό σινεμά στο σπίτι σε 2 δόσεις. Γιατί το καλοκαίρι είναι μακρύ.

Οι ταινίες είναι διαθέσιμες online στο Cinobo

0 Σχόλια

Ταξινόμηση κατά

Journal

Εδώ σημειώνουμε όλα όσα θέλουμε να πούμε για το σινεμά του Cinobo, και όχι μόνο. Μάθε τα πάντα για τις Πρεμιέρες, τις Συλλογές και τα Προσεχώς, ενημερώσου για την επικαιρότητα στα Frames, πήγαινε behind the scenes στα Extras και εξερεύνησε πολλά ακόμα στα Misc.

Creative Europe Media
European Union
EPAnEK
elevate web