Τα «Μαγνητικά Πεδία» αποκαλύπτονται μέσα από 3 βίντεο

Λίγο αφού η Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου ανακοίνωσε την πρότασή της στο υπουργείο Πολιτισμού να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στην κατηγορία διεθνούς ταινίας των Όσκαρ ‘23 τα «Μαγνητικά Πεδία», το Cinobo ετοιμάζεται για την ψηφιακή πρεμιέρα τους στην πλατφόρμα.

*Η ταινία είναι διαθέσιμη για streaming στο Cinobo

Η ταινία που τόσο αγαπήθηκε από το κοινό στα θερινά σινεμά αυτό το καλοκαίρι, είναι ξεκάθαρα φτιαγμένη με αγάπη, από μια ομάδα ανθρώπων που κατά τη διάρκεια της δημιουργίας της έγιναν κάτι σαν οικογένεια. Απόδειξη, εκτός από την ίδια την ταινία, τα έξτρα βίντεο υλικά που προέκυψαν μετά την κυκλοφορία της στα θερινά.

Σε ένα βίντεο με λήψεις που δεν χρησιμοποιήθηκαν στην τελική εκδοχή της ταινίας, ακούμε το (δίκαια) βραβευμένο με Ίρις μουσικό θέμα της ταινίας από τον Λευτέρη Βολάνη.

Σε μια προσπάθεια ανάδειξης των Β’ ρόλων της ταινίας, ο αγαπημένος κινηματογραφικός νεκροθάφτης μιλά για την ερμηνεία της ζωής του. Και δεν αφήνει κανέναν άλλον να μιλήσει.

Ενώ η πρωταγωνίστρια Έλενα Τοπαλίδου ξαναδίνει ζωή στο τραγούδι του Σταύρου Τζουανάκου, επτά δεκαετίες μετά την πρώτη εκτέλεση από τον Μανώλη Χιώτη.

Η ταινία «Μαγνητικά Πεδία» του Γιώργου Γούση είναι διαθέσιμη για streaming αποκλειστικά στο Cinobo.

Ετικέτες
Μοιράσου το άρθρο
Πρόσφατα άρθρα

Γιατί Cinobo;

Η ερώτηση σε ανάπτυξη είναι “γιατί αξίζει να έχεις Cinobo και αυτή τη σεζόν;”. Είναι οι 29 κατασκευαστές πλυντηρίων που το συνιστούν; Είναι κάτι άλλο; Κάθε σινεφίλ (και κατασκευαστής πλυντηρίου) έχει σίγουρα τους λόγους του. Εμείς προσπαθήσαμε να σας συγκεντρώσουμε τους πιο βασικούς.

Τα αγαπημένα μας των Νυχτών Πρεμιέρας

Το Cinobo ανυπομονεί για τις 28ες Νύχτες Πρεμιέρας και όσο μετρά τις μέρες για την έναρξη της φετινής διοργάνωσης κάνει τη δική του αναδρομή στην ιστορία του αγαπημένου φεστιβάλ της Αθήνας, επιλέγοντας 27 ταινίες από τις 27 προηγούμενες συναντήσεις του με τους σινεφίλ.