Journal

Το My French Film Festival είναι εδώ

Το My French Film Festival είναι εδώ

Cinobo
Cinobo
Δημοσιεύτηκε
14 Ιαν 2022
Κατηγορία

Ένα παγκόσμιο online αφιέρωμα στο γαλλόφωνο σινεμά με 30 νέες ταινίες Α’ προβολής, από τη UniFrance. Το 12ο My French Film Festival φιλοξενείται στο Cinobo, από 14 Ιανουαρίου έως 14 Φεβρουαρίου 2022. Όλες οι ταινίες θα είναι διαθέσιμες για 30 μέρες, με ελληνικούς, αγγλικούς και γαλλικούς υπότιτλους.

Η παγκόσμια γιορτή του γαλλόφωνου σινεμά είναι εδώ! Το φεστιβάλ γαλλόφωνου κινηματογράφου My French Film Festival της UniFrance επιστρέφει για 12η χρονιά online και φιλοξενείται για πρώτη φορά με ελληνικό υποτιτλισμό στη streaming πλατφόρμα του Cinobo. Οι 30 νέες και ακυκλοφόρητες στην Ελλάδα ταινίες Α’ προβολής, θα είναι διαθέσιμες στην πλατφόρμα του Cinobo για 30 ημέρες, από τις 14 Ιανουαρίου έως τις 14 Φεβρουαρίου, με ελληνικούς, αγγλικούς και γαλλικούς υπότιτλους.

Πώς έχει κανείς πρόσβαση στο φεστιβάλ; Οι 30 ταινίες του My French Film Festival είναι προσβάσιμες σε όλους στη συνολική τιμή των 5,99€ με την αγορά ενός festival pass. Οι συνδρομητές της streaming πλατφόρμας Cinobo θα έχουν δωρεάν πρόσβαση στο πρόγραμμα του φεστιβάλ, μαζί με τις εκατοντάδες ταινίες από όλο τον κόσμο, που βρίσκονται ήδη και προστίθενται καθημερινά στο Cinobo.

Οι ταινίες του 12ου My French Film Festival είναι χωρισμένες σε επτά θεματικές που καθρεφτίζουν την ποικιλία και τη ζωντάνια του γαλλόφωνου σινεμά: French & Furious με ταινίες – δυναμίτη από τη νέα γενιά δημιουργών, Bold Youth ή αλλιώς διαφορετικές οπτικές πάνω στην άνευ όρων φύση της νιότης, Troubled Identities ή εκεί που η αναζήτηση του νοήματος ξεκινά με την αναζήτηση του εαυτού, A Cinema of Desire με μια μικρή περιήγηση στα ξυπνήματα του έρωτα, της επιθυμίας και της ηδονής, Night Tales που εστιάζει σε όσα μας συμβαίνουν ανάμεσα στο σούρουπο και στην αυγή, Voyage, Voyage, μια εξαιρετική ευκαιρία να ανακαλύψουμε νέους ορίζοντες, και τέλος το Kids Corner, μια επιλογή μικρού μήκους βωβών ταινιών κινουμένων σχεδίων, σε σκηνοθεσία νέων και πολλά υποσχόμενων αποφοίτων σχολών κινηματογράφου. 

H ταινία Παράφορη Ζωή είναι διαθέσιμη online στο Cinobo

0 Σχόλια

Ταξινόμηση κατά

Σχετικά Journal posts

Journal

Εδώ σημειώνουμε όλα όσα θέλουμε να πούμε για το σινεμά του Cinobo, και όχι μόνο. Μάθε τα πάντα για τις Πρεμιέρες, τις Συλλογές και τα Προσεχώς, ενημερώσου για την επικαιρότητα στα Frames, πήγαινε behind the scenes στα Extras και εξερεύνησε πολλά ακόμα στα Misc.

Creative Europe Media
European Union
EPAnEK
elevate web