Μιλώντας με τον Φίλο μου τον Larry Gus

Πως χαρτογραφείς μια διεθνή καριέρα και δη του Larry Gus; Τον επιστρέφεις στον τόπο προέλευσης.

Κάπως έτσι, το 2010, ο Larry Gus αφήνει τις σπουδές του στη Βαρκελώνη και επιστρέφει στο παιδικό του δωμάτιο στο πατρικό του σπίτι στη Βέροια για να ηχογραφήσει ένα άλμπουμ, που θα κυκλοφορήσει από τη θρυλική DFA Records (LVD Soundsystem). Ο Βασίλης Κατσούπης τον ακολουθεί σε Αθήνα, Μιλάνο, Βέροια και Νέα Υόρκη και φτιάχνει ένα ζηλευτό χρονικό ενός ηλεκτρονικού συστήματος που δε γνωρίζει από pause και που είναι έτοιμος να σαρκαστεί με το κάθετί.

Το λες μουσικό ντοκιμαντέρ, το λες buddy road film, το λες κωμικό οδοιπορικό ή αναρχικό μιούζικαλ. Με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο όμως, το My Friend Larry Gus είναι μια ταινία που ακολουθεί τη μουσική να αλλάζει πόλεις, αλλά να διατηρεί την ίδια καρδιά.

Στων τεσσάρων διαστάσεων βίντεο που ετοίμασαν ο Βασίλης Κατσούπης και ο Παναγιώτης Μελίδης (κατά κόσμον Larry Gus) αναπολούν τα 10 χρόνια που πέρασαν από τα πρώτα γυρίσματα της ταινίας, αναρωτιούνται τι άλλαξε και τι έμεινε ίδιο από τότε, αλλά κυρίως ονειρεύονται τον Παράδεισο και την Κόλαση του καθενός.

Απολαύστε τον φίλο σας, τον Larry Gus.

Η ταινία του Βασίλη Κατσούπη “Ο Φίλος μου ο Larry Gus” είναι διαθέσιμη για streaming στο Cinobo. 

Ετικέτες
Μοιράσου το άρθρο
Πρόσφατα άρθρα

«Ο Τυφλός που δεν Ήθελε να Δει τον Τιτανικό» δεν μοιάζει με τίποτα που έχετε δει

Απαράμιλλο επίτευγμα κινηματογράφησης που δίνει άλλη έννοια στην ταινία δράσης, μια περιπέτεια γυρισμένη από τη σκοπιά ενός τυφλού ανθρώπου με πείσμα ικανό να αλλάξει τη μοίρα του δικού του Τιτανικού, να προσπεράσει τα παγόβουνα και να οδηγηθεί στη λύτρωση, πλάι στη δική του αγαπημένη.

Food & Cinema: Γιατί το σινεμά περνά από το στομάχι

Η συλλογή Food & Cinema του Cinobo, μας ανοίγει την όρεξη συγκεντρώνοντας 13 ταινίες με θέμα ένα γεύμα, ένα πιάτο, μια κουζίνα, ένα ταξίδι γαστρονομίας, που εξετάζουν τη σχέση του σινεμά με το φαγητό από κάθε πλευρά και σε κάθε στάδιο.