Μιλώντας με τον Φίλο μου τον Larry Gus

Πως χαρτογραφείς μια διεθνή καριέρα και δη του Larry Gus; Τον επιστρέφεις στον τόπο προέλευσης.

Κάπως έτσι, το 2010, ο Larry Gus αφήνει τις σπουδές του στη Βαρκελώνη και επιστρέφει στο παιδικό του δωμάτιο στο πατρικό του σπίτι στη Βέροια για να ηχογραφήσει ένα άλμπουμ, που θα κυκλοφορήσει από τη θρυλική DFA Records (LVD Soundsystem). Ο Βασίλης Κατσούπης τον ακολουθεί σε Αθήνα, Μιλάνο, Βέροια και Νέα Υόρκη και φτιάχνει ένα ζηλευτό χρονικό ενός ηλεκτρονικού συστήματος που δε γνωρίζει από pause και που είναι έτοιμος να σαρκαστεί με το κάθετί.

Το λες μουσικό ντοκιμαντέρ, το λες buddy road film, το λες κωμικό οδοιπορικό ή αναρχικό μιούζικαλ. Με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο όμως, το My Friend Larry Gus είναι μια ταινία που ακολουθεί τη μουσική να αλλάζει πόλεις, αλλά να διατηρεί την ίδια καρδιά.

Στων τεσσάρων διαστάσεων βίντεο που ετοίμασαν ο Βασίλης Κατσούπης και ο Παναγιώτης Μελίδης (κατά κόσμον Larry Gus) αναπολούν τα 10 χρόνια που πέρασαν από τα πρώτα γυρίσματα της ταινίας, αναρωτιούνται τι άλλαξε και τι έμεινε ίδιο από τότε, αλλά κυρίως ονειρεύονται τον Παράδεισο και την Κόλαση του καθενός.

Απολαύστε τον φίλο σας, τον Larry Gus.

Η ταινία του Βασίλη Κατσούπη “Ο Φίλος μου ο Larry Gus” είναι διαθέσιμη για streaming στο Cinobo. 

Ετικέτες
Μοιράσου το άρθρο
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Πρόσφατα άρθρα
Runaway Day Μπαβέλλας

Χαρτογραφώντας την Αθήνα του Runaway Day, με τον Δημήτρη Μπαβέλλα

Ο Δημήτρης Μπαβέλλας έκανε το προσωπικό του κινηματογραφικό ντεμπούτο με το “Runaway Day” το 2013 και οκτώ χρόνια μετά το Cinobo τον καλεί να επισκεφτεί ξανά τα ίδια μέρη όπου γυρίστηκαν κομβικές σκηνές της ταινίας.