Journal

Cinobo Euro 2024: Στο γήπεδο η Ισπανία, στο Cinobo η Χίμαιρα

Cinobo Euro 2024: Στο γήπεδο η Ισπανία, στο Cinobo η Χίμαιρα

Τάσος
Τάσος Μελεμενίδης
Published
15 Jul 2024
Category

Το μικρό σινεφιλικό τουρνουά που συνέβη μέσα στην πλατφόρμα του Cinobo ολοκληρώθηκε, με την ταινία της Αλίτσε Ρορβάχερ να αναδεικνύεται ως η πιο δημοφιλής. 

Τον τελευταίο μήνα, οι πιο παρατηρητικοί συνδρομητές του Cinobo έχουν βρει μια συλλογή που ονομάζεται Cinobo Euro 2024, στην οποία μία ταινία συμβόλιζε κάθε χώρα που έπαιζε ποδόσφαιρο στα γήπεδα της Γερμανίας. Μέσω του Journal χτίστηκε ένα μικρό παιχνίδι, με βάση τις προβολές κάθε ταινίας για συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα και παράλληλα με το πραγματικό Euro οι ταινίες προχωρούσαν στη δεύτερη φάση ως και τον τελικό όπου βρέθηκαν το Γραφείο των Καθηγητών (Γερμανία) και η Χίμαιρα (Ιταλία). 

Μπορεί οι δύο χώρες να μην τα πήγαν τόσο καλά φέτος στο ποδόσφαιρο, όμως οι ταινίες τους αποδείχτηκαν πολύ αγαπητές στους συνδρομητές του Cinobo. Στο τριήμερο που μεσολάβησε, αρκετοί φίλοι μας ειδαν και τις 2 ταινίες, με τη Χίμαιρα να αναδεικνύεται η νικήτρια σε αυτή την καλοκαιρινή μάχη σινεφιλίας - είναι και πιο καλοκαιρινό φιλμ εδώ που τα λέμε. 

MV5BZTQzNGUxZWEtNjJlMS00N2U0LTgzODQtNjlhNDQwZDVkMTViXkEyXkFqcGdeQXVyMTMxODA1Mzg5._V1_QL75_UX820_.webp

Στην ταινία της Αλίτσε Ρορβάχερ, βλέπουμε την ιστορία του αρχαιολόγου Άρθουρ που έχοντας μόλις βγει από τη φυλακή συνεχίζει να ψάχνει την χαμένη του αγάπη, τη Μπενιαμίνα. Ο Άρθουρ θα επανασυνδεθεί με τη συμμορία των τομπαρόλι, τυμβωρύχων που μαζί λεηλατούν ετρουσκικούς τάφους και συγκεντρώνουν τους αρχαίους θησαυρούς τους. Η ικανότητά του είναι να τους εντοπίζει, η ικανότητά τους είναι να τους λεηλατούν. Όμως ο στόχος τους διαφέρει. Εκείνοι θέλουν τα χρήματα – ο Άρθουρ θέλει τη Μπενιαμίνα. Ό,τι κι αν πρέπει να κάνει για να ενωθεί ξανά μαζί της.

Το Euro μπορεί να τελείωσε, το σινεμά όμως δεν τελειώνει ποτέ. Η συλλογή Cinobo Euro 2024 παραμένει στην πλατφόρμα για ένα μικρό χρονικό διάστημα, ώστε να ανακαλύψετε ταινίες μικρού αθλητικού, αλλά μεγάλου καλλιτεχνικου, ενδιαφέροντος.

Οι ταινίες του συλλογής Cinobo Euro 2024 είναι διαθέσιμες στο Cinobo

0 Comments

Sort by

Journal

Here is where we note down everything worth sharing about the cinema of Cinobo, and beyond. Find all you need to know about Premieres, Collections, and Coming Soon, stay tuned with film news on weekly Frames, go behind the scenes with Extras, and explore even more in Misc.

Creative Europe Media
European Union
EPAnEK
elevate web